Skorašnja dešavanja u PU „Radost“

Deca iz objekta „Heroj major Goran Savić“ – grupa koju vode vaspitačice Zorica Zeković, Milica Nonković i Branislava Batalov – pripremili su i izveli novogodišnju predstavu Bajka vilenjaka. Deca domaćini i deca gosti su veoma uživali u druženju i novogodišnjim čarolijama.


Ovih dana deca našeg vrtića uživala su u čaroliji novogodišnje predstave, druženju i fotografisanju sa Deda mrazom, podeli paketića u grupama… Novogodišnji dekor i dešavanja u vrtiću upotpunili su očekivanje dece i roditelja.


Ekološki tim našega vrtića u saradnji sa OŠ „Simeon Aranicki“ iz Stare Pazove, izveli su ekološku akciju – sađenje mladica hrasta, 15 komada u celom Podunavlju. Prvo drvo zasađeno je u dvorištu vrtića „Žirafica“. Bilo je uzbudljivo učestvovati u ovoj akciji i saznavati o hrastu od drugara iz osnovne škole.


U okviru horizontalnog učenja koje se u našoj PU redovno realizuje, dvanaesta poseta našoj Ustanovi za proteklih godinu dana, bila je poseta naših koleginica iz PU „Poletarac“ iz Stare Pazove. Teme koje su nas okupile i koje su bile predmet naše razmene su bile – dokumentovanje i dokumentacija, planiranje vaspitno-obrazovnog rada, sredina kao treći vaspitač. Svi učesnici razmene su ovu posetu ocenili kao veoma uspešnu.

PU „Radost“

Ovaj unos je objavljen pod Obaveštenja. Zabeležite stalnu vezu.