Скорашња дешавања у ПУ „Радост“

Деца из објекта „Херој мајор Горан Савић“ – група коју воде васпитачице Зорица Зековић, Милица Нонковић и Бранислава Баталов – припремили су и извели новогодишњу представу Бајка вилењака. Деца домаћини и деца гости су веома уживали у дружењу и новогодишњим чаролијама.


Ових дана деца нашег вртића уживала су у чаролији новогодишње представе, дружењу и фотографисању са Деда мразом, подели пакетића у групама… Новогодишњи декор и дешавања у вртићу употпунили су очекивање деце и родитеља.


Еколошки тим нашега вртића у сарадњи са ОШ „Симеон Араницки“ из Старе Пазове, извели су еколошку акцију – сађење младица храста, 15 комада у целом Подунављу. Прво дрво засађено је у дворишту вртића „Жирафица“. Било је узбудљиво учествовати у овој акцији и сазнавати о храсту од другара из основне школе.


У оквиру хоризонталног учења које се у нашој ПУ редовно реализује, дванаеста посета нашој Установи за протеклих годину дана, била је посета наших колегиница из ПУ „Полетарац“ из Старе Пазове. Теме које су нас окупиле и које су биле предмет наше размене су биле – документовање и документација, планирање васпитно-образовног рада, средина као трећи васпитач. Сви учесници размене су ову посету оценили као веома успешну.

ПУ „Радост“

Овај унос је објављен под Обавештења. Забележите сталну везу.