ДАНИ ВРТИЋА „РАДОСТ“

ДАНИ ВРТИЋА „РАДОСТ“

Сваке године у трећој недељи маја у овој предшколској установи обележавају се Дани вртића – ових пет дана посвећено је деци, њиховој игри, међусобном дружењу, уживању у новим активностима које уносе радост у њихов живот у вртићу.

Тако је било и ове године и овог маја – ликовне радионице, гостовање плесне групе „Лана“, наступ хорића, обилазак нашег места, уживање у драмском предстваљању најстаријих другара предшколаца, који су током ове недеље наступили, осим у вртићу пред својим млађим другарима, и на Смотри дечјег драмског стваралаштва Срема у Старој Пазови, где су приказали причу о Цветани.

Била је то недеља испуњена новим сазнањима и доживљајима, потпумогнутим подршком васпитача и родитеља.

У току ове недеље обележили смо и Дан породице на начин да смо организовали радионицу за родитеље у поподневним сатима на тему „Породичне вредности разлика између послушности и одговорности у васпитању деце“.

Није се заборавило ни на сараднике и донаторе вртића, јер ово је била прилика да им се захвалимо за помоћ, подршку и разумевање наших потреба, те је за њих приређена приредба у централном објекту.

Сваки дан у вртићу је по мало исти и по мало различит, а Дани вртића су прилика да се деци понуди програм који није свакодневно на понуди и који им пружа могућност за новим и интензивним искуствима и радостима. Овогодишња искуства и задовољства преносимо свима који ових дана нису били у вртићу, а ми бисмо волели да то поделимо са њима.

Изворни текст припремила педагог-психолог Споменка Дивљан, стручни сарадник у вртићу.

Овај унос је објављен под Некатегоризовано. Забележите сталну везу.